top of page

PRAKTIJK

 

Even voorstellen:

 

Marike le Large- Derikx (1976) woont samen met haar man en twee zonen in Haelen.

Ze is ruim 15 jaar werkzaam als maatschappelijk werkende in dienstverlende organtisaties binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ze heeft hier veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen, jong en oud. Haar visie is vanuit deze werkzaamheden voortgekomen. Ze is van mening dat ieder mens alles in zich heeft voor het vinden van zijn of haar eigen oplossing. Ieder kind of jongere heeft hiervoor genoeg "spierballen" (kwaliteiten)!

 

Binnen counseling wordt gekeken naar de sterke kanten, de (verborgen) kwaliteiten van het kind of jongere om deze positieve eigenschappen in te zetten zodat hij met zijn moeilijkheden kan omgaan. Soms hebben we een steuntje in de rug nodig om te leren hoe we deze "spierballen" het beste kunnen gebruiken en ontwikkelen.

 

Het steuntje in de rug kunnen zijn, zodat het kind of de jongere weer zelf verder kan, is haar passie.

Marike is gediplomeerd maatschappelijkwerker (HBO Maatschappelijkwerk & dienstverlening) en gediplomeerd integratief kinder- en jeugdcounselor (Post HBO opleiding integratief kinder- en jeugdcounselor,  Academie Vesta). Daarbij heeft ze haar rugzak gevuld met verschillende opleidingen en therapie vormen. Hierdoor kan haar begeleiding optimaal aansluiten bij de hulpvraag (zie behandelmethodes).

 

LOCATIE
TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

 

De praktijk bevindt zich achter het woonhuis, In de Bremmen 14 te Haelen. De praktijk is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur.

 

 

 

 

- Intake gesprek: 90 euro.

- Sessie integratieve counseling: 90 euro.

- Oudergesprek: 90 euro.

 

Bedragen zijn inclusief BTW​.

Een afspraak afzeggen kan kosteloos. Mits tenminste 24uur voor de afspraak, telefonisch of per mail.
 

Praktijk MarikeleLarge is aangesloten bij de NFG, de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg en RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementraire Zorg. Dat betekent, naast een kwaliteitswaarborg, dat door een groot aantal zorgverzekeraars de kosten van de consulten gedeeltelijk, vanuit de aanvullende zorgverzekering worden vergoed. Hiervoor geldt geen eigen risico. Of je voor vergoeding in aanmerking komt, dien je vooraf zelf na te vragen bij jouw eigen zorgverzekeraar. Op www.de-nfg.nl vind je een lijst van zorgverzekeraars.

Praktijk MarikeleLarge heeft een samenwerkingsovereenkomst met 2-act.nu. Hierdoor is ook een volledige vergoeding via de

gemeente  mogelijk. 

Registraties:

NFG registratienummer: 8448

AGB-code Praktijk MarikeleLarge: 90062030

AGB-code zorgverlener: 90102595

Kamer van Koophandel: 66380820

KLACHTENREGELING

..............................................................................................................................................................................................................................................................................

Is er sprake van onvrede over het handelen van de counselor tijdens het proces, is het fijn hier rechtstreeks contact over op te nemen. Bel of mail Marike gerust, of spreek hierover tijdens een ontmoeting. Wat te doen als jullie er samen niet uitkomen? Dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, Email: vertrouwenspersoon@de-nfg.nl (https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

bottom of page